Jeremy Rifkin komt naar Nederland!

Visionair econoom Jeremy Rifkin heeft zijn lauweren al lang binnen, maar kan het niet laten om de wereld voor te bereiden op spectaculaire veranderingen. China, de EU, ons eigen Rotterdam en vele bedrijven en organisaties laten zich door hem adviseren.

Rifkin beweert dat de productiekosten van veel goederen en diensten tot nul gaan naderen en dat alles en iedereen door internet aan elkaar geknoopt zal zijn. Dan gaat menig verdienmodel over de kop! De ‘3e industriële revolutie’! Een heel andere economie en dus andere samenleving… “We haven’t seen anything yet”! Dat wilt u zien en horen: Inschrijven kan op http://www.smartcitiesevent.nl

Op 4 november a.s. spreekt hij dus in Mediaplaza te Utrecht. In het voorprogramma staan Fountainheads, onze Nederlandse wakkerschudders voor de toekomst. Fountainheads heeft deze maand als Rifkin-maand bestempeld, lees hun TrendChoice.

Maar van Fountainheads kunt u ook al leren en genieten op dinsdag 13 oktober a.s. tijdens de LRN21-bijeenkomst: Nieuwe collega’s, nieuwe buren, rrrROBOTSzzz! Leren voor de robotsamenleving.

Gepubliceerd door

Sem

Beheerder van het netwerk LRN21. Instructional designer en gamification developer. Community manager van Mission Start. Organisator Gamification Conferentie 2017.