Vreemde vogel? uTalent, handvat bij diversiteit

Het uTalent programma (NL en ENG) helpt om unieke talenten beter te benutten, wij/zij denken te verminderen, diversiteit te vergroten en daadkrachtig met cocreatie aan de slag te gaan. Werken in teams waar respect is voor elkaar en verschillen benut worden. Door de praktische tools van uTalent te gebruiken, kun je stappen zetten naar meer verbinding in je team en tussen teams. Het uTalent programma maakt verschil, diversiteit en samenwerken op een laagdrempelige manier bespreekbaar, zodat eventuele problemen kunnen worden opgelost.
Innovatiepotentieel van het team neemt toe, omdat alle talenten en invalshoeken van een team benut kunnen worden.

Het uTalent programma bestaat uit 4 workshops of mini events die een impuls geven aan diversiteit en inclusie binnen een afdeling of team. De workshops zijn bedoeld om een goed gesprek over diversiteit in teams aan te gaan met elkaar. Elke workshop gaat over een ander thema dat te maken heeft met diversiteit en inclusie en is vormgegeven rondom een animatiefilm. Je kunt ze los van elkaar doen of achter elkaar aan plannen. Teamleiders kunnen zelf met het materiaal aan de slag of wij zetten onze uitstekende facilitatoren in.

Bekijk de uTalent flyer.

Gepubliceerd door

Sem

Beheerder van het netwerk LRN21. Instructional designer en gamification developer. Community manager van Mission Start. Organisator Gamification Conferentie 2017.