Adres- en contactgegevens

Bijeenkomsten van LRN21 worden op het volgende bezoekadres gehouden: School voor de Toekomst, Vlijmenseweg 2 ‘s-Hertogenbosch.


Routeplanning

  • Per auto

De School voor de Toekomst is vanuit Utrecht of Eindhoven goed te bereiken via de A2. Bij knooppunt Vught gaat u van de snelweg af en rijdt u over de Randweg ‘s-Hertogenbosch onder het spoorwegviaduct door richting het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Bij de stoplichten voor het ziekenhuis, slaat u rechts af. Bij het volgende kruispunt (na het BP tankstation) slaat u nogmaals rechts af en dan ziet u aan uw linkerkant het complex van het Koning Willem I College. U rijdt hier het terrein op en na de slagboom kunt u uw auto kwijt op het grote parkeerterrein. U kunt het beste het parkeerterrein helemaal afrijden en bij Parkeerplaats 3 (P3) uw auto parkeren. De School voor de Toekomst is gevestigd in gebouw S.

  • Per openbaar vervoer

De School voor de Toekomst ligt op ongeveer tien minuten loopafstand van het Centraal Station in ‘s-Hertogenbosch. U loopt via de achterkant van het station rechtdoor over de Leeghwaterlaan en slaat aan het eind linksaf. Op de Onderwijsboulevard loopt u het voormalig kazernecomplex van het Koning Willem I College tegemoet, waar de School voor de Toekomst (gebouw S) gevestigd is.


Contactgegevens

Vlijmenseweg 2, 5223 GW ‘s-Hertogenbosch.
Receptie School voor de Toekomst: 073 6200 200.