Dr. Joost Bücker

intro_gastspreker_08102013

joost-buckerJoost Bücker studeerde af als arbeid- en organisatiesocioloog aan de Universiteit van Tilburg. Na 13 jaar gewerkt te hebben bij de economische afdeling van de HAN als senior docent international business en productgroep manager MBA contractonderwijs, werkt hij sinds 2000 als senior lecturer aan de Radboud Universiteit Nijmegen binnen de Strategisch Human Resource Management groep. In maart 2013 heeft hij zijn promotie afgerond aan de Radboud Universiteit op het onderwerp Culturele Intelligentie. Zijn onderzoeksinteresses liggen op het gebied van International HRM, Leadership en Cross-Cultural Management.

Over de presentatie voor LRN21

Titel: “Culturele Intelligentie, een nieuw meetinstrument of een nieuwe hype?”
Datum en tijd: 8 oktober 2013, 15.35 – 16.15u.

We kunnen nu en in de toekomst niet meer om Culturele Intelligentie heen. De mate waarin we die verwerven is mede bepalend voor maatschappelijk en economisch succes.

In de presentatie wordt zicht geboden op een recent ontwikkeld meetinstrument op gebied van Culturele Intelligentie dat binnen korte tijd zal behoren tot de essentiële tools van talent ontwikkelaars en HR-consultants.