Giel Pastoor

Giel Pastoor is sinds 2007 directeur van het prachtige Parktheater te Eindhoven. Hij noemt zich zelf liever beweegstrateeg, want in een dynamische organisatie en roerige wereld moet je permanent blijven meebewegen. Giel heeft een marketing & management achtergrond en voelt zich uitermate op zijn gemak in de theaterwereld, hetgeen mag blijken uit bijvoorbeeld: Beste Brabantse Werkgever 2011 in de non-profit sector en Theater van het Jaar 2014. Het Parktheater ontwikkelde onder zijn inspiratie een heel korte missie: ‘raak elkaar!’ en dat slaat op de artiest en publiek, op medewerkers en alle betrokkenen die hun beste versie willen geven.

Go Grow

Bekijk de presentatie

Veel organisaties beseffen dat een star hiërarchisch personeelsbeleid gebaseerd op controle niet meer van deze tijd is. Medewerkers gedijen beter onder vertrouwen en verantwoordelijkheid. Bij het Parktheater in Eindhoven heeft zo’n cultuuromslag plaatsgevonden met inzet van het zelf ontwikkelde Go Grow spel.

Op een speelse wijze komen alle aspecten van het functioneren binnen de organisatie in gesprekken aan de orde:

  • Know: heb je genoeg kennis en vakmanschap?
  • Flow: voel je je goed in je huidige rol?
  • Glow: waar ben je enthousiast over en wat wil je delen?
  • Grow: welke zinvolle vervolgstappen ga je maken?

Naast uitleg over de toepassing van het spel zal tijdens de presentatie ingegaan worden op de organisatiefilosofie waarin deze aanpak wortelt en de implementatie-ervaringen. Het Go Grow spel trekt inmiddels veel belangstelling van andere organisaties en bedrijven en een groeiende HR-media-aandacht.