Kikkert u hiervan op?

Barre tijden in de traditionele detailhandel: V&D, DA, schoenenketens en er staan er nog wat in de rij! Niet alleen producenten en verkopers moeten zich opnieuw uitvinden om aan te sluiten bij het nieuwe consumentengedrag, maar ook de medewerkers van de ter ziele gegane winkels moeten hun capaciteiten herschikken en actief op zoek naar een nieuwe werkgever of een eigen onderneming opzetten. Uitdagend maar niet makkelijk! De nodige inzichten in de dynamische markt, die steeds meer doordrenkt wordt met technologie, zijn lastig om te zetten in concreet houvast. Het is zaak om minder te focussen op zekerheden en meer op kansen.

Frog Design is een wereldwijd opererend bureau dat organisaties hierbij helpt en heeft een prachtige set techno trends op een rij gezet. Aan het begin van een nieuw jaar zie je veel van dit soort toekomstkijkerij, maar Frog’s versie dekt als overzicht veel van de anderen af.

Gepubliceerd door

Sem

Beheerder van het netwerk LRN21. Instructional designer en gamification developer. Community manager van Mission Start. Organisator Gamification Conferentie 2017.