Bedrijfs Leer- en Speeldagen en andere adviezen

Veel organisaties hebben een ‘geen of korte termijnvisie’ ten aanzien van de ontwikkeling van medewerkers. Nieuwe tijden vergen vaak andere en nieuwe skills en die hoef je niet altijd via formele trainingen of cursussen te verwerven. Veruit de grootste uitdaging voor mkb-werkgevers voor 2017 is het vinden van kwalitatief goed personeel (49%), het behoud van aanwezige borging van kennis en kunde (45%) en de tevredenheid van de medewerkers (30%).

People Business (de online uitlaatklep van uitzendbureau Unique) laat Aukje Nauta, partner bij Factor Vijf (voorheen bij Randstad en hoogleraar UvA) aan het woord over duurzame inzetbaarheid. Zij zet zeven adviezen op een rij waarmee werkgevers en (bedrijfs)opleidingen aan de slag kunnen.

Volg ook de link naar Springest Learning Trends voor een fraaie indruk van populaire bedrijfscursussen, gebruikte leervormen, niveau’s, kosten, looptijd, etc.

Gepubliceerd door

Sem

Beheerder van het netwerk LRN21. Instructional designer en gamification developer. Community manager van Mission Start. Organisator Gamification Conferentie 2017.