Games and the Future of Education | ABUNDANCE

Singularity University positivo Peter Diamandis, door Fortune Magazine als een der 50 belangrijkste wereldleiders genoemd, toont een 2,5 minuten video over het toekomstige onderwijs dat overloopt van Kunstmatige Intelligentie, Virtual Reality en Gamification. Het huidige onderwijs is te saai. Het toekomstige onderwijs is uitdagend, gepersonaliseerd, overal in overvloed beschikbaar en grotendeels gratis. Weg met de traditionele school?

Op weg via de progressieve school! Heeft u een half uur? Diamandis hield onlangs een presentatie voor de California Charter Schools Association en motiveerde met voorbeelden de noodzaak om anders naar onderwijs te kijken en vooral rekening te houden met de exponentiële verrassingsfactor (het gaat allemaal sneller dan we verwachten). 21ste eeuwse vaardigheden voor werk en burgerschap ontwikkelen betekent vooral anticiperen op die versnelling in de technologische mogelijkheden.

Gepubliceerd door

Sem

Beheerder van het netwerk LRN21. Instructional designer en gamification developer. Community manager van Mission Start. Organisator Gamification Conferentie 2017.